Dinie Stortenbeker, verpleegkundige, zet zich onvermoeibaar in voor de cliënten van De Hoop

Foto van LinkedInn

Dinie Stortenbeker is de krachtige vrouw achter Teun Stortenbeker, de voormalige directeur van stichting De Hoop in Dordrecht. Tot de dag van vandaag zet zij zich, ondanks haar pensioen, nog steeds in voor de gasten (tegenwoordig heet het clienten) van stichting De Hoop. Dit onder meer met de twee wekelijkse lofprijsavonden in het multi-media gebouw van De Hoop.

In het verleden werkzaam als verpleegkundige en aan degenen die opgenomen vaders en moeders ouderschap cursussen gaf voor hun nieuwe aan te vangen bestaan.

Van geen ophouden weten, gaat ze nog steeds voortvarend met een nieuwe opgerichte stichting met de naam New Hope verder met het counselen en begeleiden van mensen die zijn vastgelopen. Varierend van oud-medewerkers, (ex-)gasten e.a. die hen weten te vinden. Immers, problemen blijven actueel en zij schuwen niet om vooralsnog hun beste beentje tot in het buitenland voor te zetten om te helpen.

Voorgesteld door Benny Elwuar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *