Marian Noble

Bekijk hier haar optreden bij The Voice Senior

Het Platform Vrouwen Kunnen Alles zet in 2019 de schijnwerper op de Dochters van Dordrecht! Dit is een reactie op het project Zonen van Dordrecht dat in 2018 plaatsvond. Het platform zet zich in voor een gelijkwaardige herinnering aan de vrouwen uit het collectief geheugen van Dordrecht. Denk aan schrijfster Top Naeff, dichteres Margaretha van Godewijck, kamerlid Wijnie Jabaaij, sociale actievoerster Charlotte van Praag en judoka Jenny Muilwijk-Brand. Tijdens dit bijzondere concert staat het zogenoemde ‘jaar van de vrouw’ centraal. Het concert maakt onderdeel uit van een veelzijdig programma dat op diverse locaties in Dordrecht plaatsvindt. Bekijk de website van Dochters van Dordrecht voor meer informatie.

Het programma in Bibelot bestaat uit een bijzonder optreden van zangeres Noble en haar dochter Menke. In de jaren 80 en 90 tourde Noble met haar band door binnen- en buitenland. De zangeres is nog altijd actief en behaalde in 2018 de finale van eerste editie van The Voice Of Holland Senior. Support wordt verzorgd door de zangeressen van W.H.O.P. Goes Pop.

Zie Programma Bibelot voor optreden op vrijdagavond 8 maart in Bibelot, Power Stage

Genomineerd door Ben Corino

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *