Mila Pers – ‘Tante Mila’, vrijwilliger in de wijk Krispijn; organiseert al jaren verschillende activiteiten voor de kinderen

Als je in de wijk Krispijn loopt hoor je de kinderen om je heen roepen: “tante Mila, tanchi, MaMila, juf.”
Tegen wie hebben de kinderen en de ondertussen jongvolwassenen het? Natuurlijk tegen, Mila Pers die bekend staat als vrijwilliger in de wijk Krispijn. Die daar veel verschillende activiteiten voor kinderen al jaren organiseert!

Mila ondersteunt de kinderen, helpt ze, lacht met ze, vecht voor ze, huilt met ze, leert met ze, bid voor en met ze, schreeuwt met ze, steunt ze, troost ze, kookt met ze en danst met ze, en ga zo maar door. Ze kent vele kinderen vanaf kleins af aan.

In de loop der jaren zijn vele nu jongvolwassen geworden en van sommige komt hun nieuwe generatie weer bij Mila terecht. Ze ziet ze verliefd worden, trouwen, kinderen krijgen, studeren etc.

Wijkcentrum Koloriet is Mila’s tweede huis
Ondanks haar ziekte is ze hier nog steeds actief met de kinderen en de vrouwenclub. De wijk Krispijn en Koloriet zijn heel belangrijk voor Mila en Mila is heel belangrijk voor de wijk Krispijn en de Koloriet!

Aangemeld door: Giliane, Dayenne en Martha Mensen

(Foto’s van Mila Pers)

5 gedachtes op “Mila Pers – ‘Tante Mila’, vrijwilliger in de wijk Krispijn; organiseert al jaren verschillende activiteiten voor de kinderen”

 1. jessy Bos Pers

  Dit is Mila. Al heel jong had ze liefde voor de naaste van jong tot groot. Ze kon alles missen om anderen blij te maken. Zorgzaam voor de anderen. Ze kan tientallen kinderen om haar heen hebben, wordt ze blij en gelukkig van. Ondanks haar zïekte blijft ze strijden om te overwinnen. Het kost veel strijd veel kracht om deze ziekte te overwinnen. Dat God jou zegent.

 2. Nu 22 jr en woonend aan de grens van nederland, opgegroeid in dort en krispijn toen de straten er hot waren. Deze vrouw heeft samen met giselle destijds in hobbeltje al veel gedaan blessed

 3. Dursel.buyukodabasi@meeplus.nl

  Mila is niet alleen voor de wijkbewoners onmisbaar maar ook voor de Buurtwerkers van Krispijn.
  Mila en de rest van de Dordtse Diamanten dames zijn top collega’s, voor ons.
  Ik ben trots dat zij zich inzetten voor de een van de leukste wijk van Dordrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *