Annelien Theeuwes, ondersteunt in het bijzonder werkgevers bij het duurzaam inzetten van mensen met een beperking

Annelien Theeuwes (vanuit MEE) maakt meedoen mogelijk voor mensen, die hier ondersteuning bij nodig hebben en in het bijzonder voor mensen met een beperking.

Annelien ondersteunt jong en oud, hun netwerk en mantelzorgers bij alle vragen, die meedoen in de weg staan. Daarbij geven we ook advies en ondersteuning aan organisaties, die zich voor deze mensen (willen) inzetten.

Annelien ondersteunt in het bijzonder werkgevers bij het duurzaam inzetten van mensen met een beperking. Hoe participatieproof is de organisatie? Waar ligt voordeel en waar liggen nog drempels?

Annelien analyseert en adviseert over de plaatsings- en begeleidingskansen en kan informeren over de financiële aspecten van de Participatiewet. Met de juiste begeleiding en in de juiste werkomgeving is er zoveel mogelijk en ligt er een groep toegewijde en betrokken werknemers binnen handbereik.

Voor ondernemers en werkgevers is de inzet van Annelien vanuit MEE heel belangrijk, zodat ook mensen met een beperking kunnen werken binnen bedrijven.

(Foto en tekst van Twitter en website Annelien en MEE)

Genomineerd door Werkgevers Drechtsteden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *