Wilma Nedermeijer, ondernemer, trainer en slim-werken specialist

Wilma Nedermeijer is al 19 jaar een gedreven ondernemer. Zij leert vanuit haar bedrijf Nedermeijer Office medewerkers in bedrijven en overheden hoe ze nóg efficiënter kunnen werken. Hoe ze enorm veel tijd kunnen besparen door optimaal gebruik te maken van hun gereedschap: Microsoft Office (365).

Zij heeft inmiddels jarenlange ervaring, binnen zowel commerciële bedrijven als overheid en heeft een groot netwerk. Wilma traint ‘iedereen’ die efficiënter wil werken, CEO’s managers of teams, met als bijzondere doelgroep (gezien haar achtergrond) managementondersteuners.

“Slim werken is altijd al mijn grote passie geweest. Het gevoel rust, regie en overzicht te hebben, ‘in control’ te zijn over je werk, je werk écht leuk te vinden, dat gun ik iedereen en dat leer ik graag iedereen.”

In haar inspirerende trainingen leer je wat voor jóu handig is om te weten van Outlook, Word, Excel of Microsoft Teams. Zo bespaar je tijd, gedoe en frustratie. Dat maakt werken een stuk leuker! Natuurlijk krijg je ook timemanagement tips en trucs.

In de loop der jaren heeft ze veel mensen mogen inspireren om slim (samen) te werken. Opdrachtgevers zijn uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Politie Nederland, NOS, Wageningen University, Rabobank Nederland en Provincie Zuid-Holland. Van privé-begeleiding tot het trainen van kleine groepen tot inspirerende presentaties aan volle zalen.

(Foto van website Nedermeijer.nl)

Genomineerd door Werkgevers Drechtsteden

 


“Ik sta open voor nieuwe uitdadingen”
Keep it simple. Door alledaagse programma’s en eventueel extra apps slim in te zetten, werkt zij efficiënt en bespaart ze enorm veel tijd, gedoe en frustratie. Dat maakt werken in haar ogen een stuk leuker! In de loop der jaren werkte zij voor uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Politie Nederland, NOS, Wageningen University, Rabobank Nederland en Provincie Zuid-Holland. Van privé-begeleiding tot het trainen van kleine groepen tot inspirerende presentaties aan volle zalen. Haar activiteiten bleven in de Drechtstedenregio niet onopgemerkt. Zij werd door de Dordtse ondernemers voorgedragen als één van Dochters van Dordrecht.

Van Facebookpagina van Studio de Witt, waar Wilma Nedermeijer de hoofdgast was op zaterdag 7 maart 2020

1 gedachte op “Wilma Nedermeijer, ondernemer, trainer en slim-werken specialist”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *