BALANS-weekend op 17, 18 en 19 april 2020: ‘Vrouw in Balans’

Weet je nog van vroeger?
Ze waren legendarisch voor alle vrouwen die er ooit bij waren, de Balansweekenden. Een heel weekend samen met andere vrouwen met even zoveel achtergronden samen optrekken. Ontspannen, elkaar echt ontmoeten, volgen van leuke, creatieve en interessante workshops.

In het kader van het jaar Dochters van Dordrecht vonden we het een mooi moment om een vrouwenweekend te organiseren met als thema: ‘Vrouw in Balans’. Wat we vroeger deden kunnen we nog steeds.

We gaan weer een Balansweekend organiseren en wel in ons eigen Dordrecht.

In het weekend van 17, 18 en 19 april hebben we de Kleine Rug afgehuurd, waar plaats is voor 40 dames.
Op vrijdag komen we aan met de boot (tussen 18.00 en 19.00 uur) en maken we kennis met elkaar op een speelse wijze met een hapje (door een ieder zelf gemaakt) en een drankje. Op zaterdag hebben we een keuze uit 3 workshops van gespecialiseerde begeleidsters: een spirituele/innerlijke workshop, een creatieve workshop en een bewegingsworkshop Tai Chi. En ’s avonds natuurlijk feest, muziek en dans. Op zondagochtend kan je kiezen tussen een djembé workshop onder leiding van Radouan of een vaartocht door de Biesbosch.

Het eiland is schitterend gelegen tegen het Nationaalpark De Biesbosch en als het weer het toelaat kunnen we ook meditatief wandelen of zingen rond het kampvuur.

Na de lunch sluiten we het weekend af rond 14.00 uur Aanmelden kan door naar gplaterink@hotmail.com een berichtje te sturen.

De kosten voor het weekend bedragen 60 euro. Na je aanmelding krijg je van Geja het banknummer door waar je het bedrag naar kan overmaken. Leuk als je ook mee gaat!

Graag tot ziens: Thea, Geja, Gerda, Mariana, Coby en Els

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *