Tessa Noltee – eigenaresse toonaangevend Huiswerkinstituut

Dochter van Dordrecht/Dochter van Dubbeldam
Tessa is Dubbeldam en Dubbeldam is Tessa! Wie kent deze enthousiaste, mooie en lieve vrouw nu niet? Dag in, dag uit staat zij klaar voor haar leerlingen, familie en vrienden!

Tessa (1 oktober 1983) is tijdens haar studie Nederlands recht begonnen met het geven van bijles aan leerlingen op Luzac college. Op haar 2e thuis, haar favoriete vakantiebestemming Curacao, heeft zij de wens uitgesproken om haar eigen huiswerkbegeleidingsinstituut te beginnen. En het bleef niet bij uitspreken want Tessa is een echte doorzetter die altijd knokt voor waar ze in gelooft.

En zo geschiedde: Leerkring Huiswerkbegeleiding startte op 28 augustus 2009 in het chalet in de achtertuin aan de Haaswijkweg West. Een prachtige plek voor zo’n 7 leerlingen. Een plek waar kinderen zich prettig voelden en de meest passende begeleiding geheel aangepast op hun behoeften kregen. Ook voor Tessa een spannende tijd: je eigen bedrijfje beginnen met alles wat daarbij hoort zoals administratie, scholing, personeel.

Na 2 jaar verhuisde Leerkring naar Stadspolders. Een soms moeilijke en onzekere tijd brak aan. Maar Tessa gaf niet op, iedere dag zette ze weer stappen voortwaarts. Leerkring groeide, de naam van Leerkring werd bekender en Tessa groeide in haar rol als directeur en leidinggevende. Leerlingen die inmiddels afgestudeerd waren, gingen zelf aan de slag als begeleider. En Tessa durfde weer te dromen om het bedrijf nog meer te laten groeien en andere ‘producten’ aan te bieden.

28 augustus 2019 bestond Leerkring 10 jaar! Van 7 leerlingen gegroeid naar een toonaangevend instituut in Dordrecht met meer dan 150 leerlingen per jaar, 2 vestigingen, 4 zorggroepen op 2 locaties en 27 medewerkers!

Wat zijn wij trots op Tessa! Tessa is een voorbeeld voor velen: iemand die met beide benen op de grond staat, iemand die vol passie en enthousiasme voor haar leerlingen altijd door is gegaan en nooit heeft opgegeven. Een mooi mens van binnen en van buiten!

Lees ook artikel in AD/DE DORDTENAAR

Voorgedragen door Eveline Smits en Stephanie ter Borg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *