Nog eenmaal een Balansweekend voor vrouwen van Dordrecht

Ze waren legendarisch, de Balansweekenden. Een heel weekend met vijftig vrouwen, met even zoveel verschillende achtergronden, samen optrekken. Ontspannen, elkaar echt ontmoeten, volgen van leuke, creatieve en interessante workshops vormen de basis van de weekenden.

Veel vriendschappen zijn uit Balans ontstaan. In het kader van het jaar van de Dochters van Dordrecht, en dat het precies 25 jaar geleden is dat het eerste weekend werd georganiseerd, is het een mooi moment om een weer vrouwenweekend te organiseren met als thema: Vrouw in Balans.

In het weekend van 4, 5 en 6 oktober 2019 is de Kleine Rug afgehuurd, waar plaats is voor 40 dames. Van vrijdagavond tot zondagmiddag is er een programma met kennismaking (vrijdag), workshops (zaterdag) en varen, zingen of djembé (zondag). Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Dus wees er snel bij! Deelnamekosten zijn 60 euro. Aanmelden kan door naar gplaterink@hotmail.com een berichtje te sturen.

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: 
Gerda Bosdriesz 06 22424757
Thea Spek, Els Hauser, Coby IJzermans, Mariana Ilieva, Geja Platerink en Gerda Bosdriesz

 

Als illustratie een artikel in de Dordtenaar van 14 oktober 1994, waarin het eerste Balansweekend in 1994 werd aangekondigd. Zowel Gülin Erer als Lea Autar en Connie Tahij gaan in oktober ook weer mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *