High Tea in de sfeer van Charlotte van Praag

Charlotte werd de waakhond van de stad genoemd en het geweten van Dordrecht. Zij heeft zich onophoudelijk ingezet voor verbeteringen in de stad. Zo heeft zij onder andere bewerkstelligd dat er liften op het station werden geplaatst en dat de theetuin in Park Weizigt er gekomen is. In 2013 werd er een pad naar haar vernoemd in dit park.

Voor al haar inzet en bemoeienis ontving zij de bronzen eremedaille van de stad Dordrecht. In het kader van Dochters van Dordrecht, maar vooral om haar te eren en haar naam levend te houden organiseren wij een high tea.

De high tea wordt gehouden in Den Witten Haen, Groenmarkt 19 B op donderdag 27 juni 2019 van 15.00 tot 17.00 uur.

Hierbij zal o.a Nancy Witsen Elias verhalen en anekdotes vertellen over deze inspirerende vrouw. Zij was een goede vriendin van Charlotte. Naast de leden zijn belangstellenden van harte welkom.

Misschien een uitgelezen kans om kennis te maken met onze VVAO?Kosten: € 18,50 per persoon. Gaarne aanmelden vóór 15 juni bij: dordrechtgorinchem@vvao.nl

Het bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL51 RABO 0125880014 t.n.v. penningmeester VVAO Dordrecht/Gorinchem o.v.v. high tea.
Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van betaling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *