10 Dochters van Dordrecht voor straatnamen in Dordrecht

Vrijdagmiddag 8 maart 2019 – op Internationale Vrouwendag – zijn 10 namen van de vele genomineerden Dochters van Dordrecht overhandigd aan wethouder Reynvaan door het Platform Vrouwen Kunnen Alles. Vrouwen die het waard zijn om opgenomen te worden in het straatnamenregister van Dordrecht. Ook heeft het Platform de schrijfster Saskia Lensink en oud-D66 politica Nelleke de Smoker voorgedragen om plaats te nemen in de Straatnamencommissie. Die bestaat nu uit 3 mannen.

Klik op document hieronder om het boekje schermbreed te kunnen lezen. Klik eerst op vierkantje onderaan rechts. Na lezen, klik op je Escape toets om weer terug te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *