Annette de Vlieger – gezond vers lokaal voedsel

Annette de Vlieger, mede-initiatiefnemer van Drechtstadsboer, zet zich jaren onvermoeibaar in voor de expansie van de ‘korte voedselketen’ in Dordrecht met de vurige ambitie om rechtstreeks te voorzien in gezond vers lokaal voedsel betaalbaar voor iedere beurs.

Rechtstreex Rotterdam, Vereniging Groenekratje, Zorgboerderij de Zuidpunt zijn Annette en haar medewerkster zeer erkentelijk.

Annette de Vlieger drijvende kracht achter CSA Vereniging Groenekratje en Rechtstreex Dordrecht; is samen met haar betrokken buurvrouwen Jet Robben en Annet van Nieuwland genomineerd voor Dochter van Dordrecht.

Lees hier voor meer informatie over Duurzaam voedsel. (RTV Dordrecht)

Genomineerd door Robert Klaassen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *